Kiezen voor Go! Makelaars

DIENSTEN

Makelaars Mix

Bij Go! Makelaars sta jij als klant centraal. Jij bepaalt wat wij voor jou betekenen. Een huis verkopen of aankopen? Go! Makelaars voldoet aan jouw verwachtingen door het maken van heldere afspraken. Met de Go! Makelaars Mix heb je de keuze uit: plaatsing op Funda, onderhandelen, verkoop bezichtiging, promotie, styling, juridische afwikkeling koopovereenkomst, taxaties en waardebepalingen, fotografie, bouwkundig advies en hypotheek advies.

Je maakt zelf een keuze uit een of meerdere van deze diensten. Alle afspraken die wij met elkaar maken worden vastgelegd in de Opdracht tot Dienstverlening van de NVM. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Lees meer over Algemene Consumentenvoorwaarden NVM

Aankoopbegeleiding

Het kopen van een woning is een grote beslissing. En soms ook best spannend. Je komt allerlei zaken tegen die veel vragen oproepen. Je hoopt waarschijnlijk jaren gelukkig, zorgeloos en tegen een zo laag mogelijke prijs te gaan wonen. Bij Go! Makelaars is dit ons dagelijkse werk, wij kunnen jou alles vertellen over het kopen van een huis. Als aankopend makelaar gaan wij met jou mee om de woning te bezichtigen. Waar jij je laat leiden door emoties, zullen wij de woning zakelijk en zonder emotie waarderen.

Wij begeleiden je van het begin tot het einde van het aankooptraject en zetten ons maximaal in om de woning met een vakkundige onderhandeling voor de beste prijs, tegen de beste condities voor jou aan te kopen. Verbouwen? Door onze kennis van de markt in de regio en een unieke samenwerking met VakmanWerkt zorgen wij voor een snelle en goede begroting waarbij je niet voor verrassingen komt te staan.

Verkoopbegeleiding

Het verkopen van je eigen woning is voor de meeste mensen geen makkelijke opgave. Er komt immers behoorlijk veel bij kijken. Wat wordt de vraagprijs en hoe zit het met juridische zaken? En dan hebben we het nog niet eens gehad over de emoties die er bij komen kijken.

Als verkoopmakelaar bieden wij maximale ondersteuning en nemen jou veel werk uit handen. Vanaf het begin tot het einde adviseren en begeleiden wij jou in het verkoopproces. Ook hierin maak je zelf de keuze wat wij doen en wat je prima zelf kunt doen.

Go! Makelaars Mix

Jouw persoonlijke mix


  Genoemde prijzen zijn vanafprijzen incl. btw en worden uitsluitend in overleg met de betreffende makelaar afgegeven.

  Go! Makelaars Basispakket

  Met het Go! Makelaars Basispakket verkoop je snel en verantwoord je huis, zonder hoge makelaarskosten. Kies je voor dit pakket? Dan komen wij langs om je woning op te nemen. Er wordt vervolgens een prijsadvies afgegeven. Ook wordt je woning ter promotie gepubliceerd Funda, inclusief professionele fotografie. Zijn er potentiële kopers? Dan nemen wij de onderhandelingen voor onze rekening. Tot slot zorgen wij ervoor dat de koopakte wordt opgesteld. Je huis verkopen was nog nooit zo makkelijk.

  Het Go! Makelaars Basispakket voor € 1250,- inclusief BTW

  • Professionele fotografie
  • Eigen website met digitale brochure
  • Verkoopbord en visitekaartjes van je woning
  • Plaatsing op Funda
  • Opstellen voorlopige koopovereenkomst

  Ik wil graag gebruik maken van het Basispakket

  Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
   Niet in het Basispakket, maar raden we wel aan

   • Marketing/promotie
   • Bezichtigingen voor verkoop
   • Volledige onderhandeling
   • Oplevering
   • Juridische afwikkeling/notaris

   Gemakkelijk en snel contact met ons?

   icon_whatsapp

   Maak een keuze uit onze diensten

   Kiezen voor Go! Makelaars is een keuze maken uit al onze diensten. Zo heb je zelf in de hand waar je bij geholpen wordt en wat je uitgeeft. Go! Makelaars is een makelaar voor elk budget.

   Diensten van Go! Makelaars

   Plaatsing op funda

   In overleg met jou zetten we jouw huis op Funda en in de (verplichte) NVM datatbase. De basisplaatsing op Funda bevat alle basisgegevens van jouw huis. Denk daarbij aan:

   • Een uitgebreide omschrijving van je huis,
   • De kenmerken op een rijtje,
   • Een aantal foto’s,
   • Informatie over de locatie en buurt

   Uiteraard heeft Funda naast het basispakket diverse promotieproducten, deze kunnen we direct of later inzetten.

   Diensten van Go! Makelaars

   Onderhandelen

   Heb je een woning gezien waar je belangstelling voor hebt, dan kun je ons inzetten voor bemiddeling in de aankoop.

   De begeleiding die we geven bij aankoopsituaties bestaat uit een grondig advies over prijs en kwaliteit van het huis wat je voor ogen hebt. Hierin nemen we ieder aspect mee, bijvoorbeeld ook de omgeving van de woning en de grond waarop de woning gebouwd is. Dit kan betekenen dat wij adviseren om een bouwkundig advies of een taxatie uit te laten voeren. Ook kun je ons laten inspringen voor de onderhandeling en afhandeling van de verkoop van je huis.

   Diensten van Go! Makelaars

   Verkoopbezichtiging

   Vind je het prettig om je eigen huis aan anderen te laten zien en ben je hier goed in? Dan kun je dit natuurlijk prima zelf doen.

   Maar er zijn ook redenen waarom je hierbij voor ons kiest. De bezoekende partij kan soms kritisch zijn over jouw keuzes en voor jou is het lastig om objectief te blijven. Wij zijn gewend om rondleidingen te geven en laten geen detail onopgemerkt. Daarbij zij wij actief in het nabellen en zorgen we ervoor dat we er bovenop zitten.

   Diensten van Go! Makelaars

   Promotie

   Wil je dat jouw huis eruit springt tussen alle te koop staande woningen? Wij hebben veel mogelijkheden om ervoor te zorgen dat jouw huis gezien gaat worden, zoals:

   • Een eigen webpagina van jouw huis
   • Een online brochure
   • Plattegronden 2D en 3D
   • Landelijke openhuizendagen
   • Social Media inzet, bijvoorbeeld onze facebookadvertenties
   Diensten van Go! Makelaars

   Styling

   Natuurlijk wil je jouw woning snel en goed verkopen. Bedenk dan dat woningzoekenden een eerste indruk krijgen door het kijken naar de foto’s online. We gaan alles in werking stellen zodat kijkers zich kunnen voorstellen dat het ook hún huis zou kunnen zijn. Hiervoor geven wij het juiste verkoopstyling advies. Je kunt ervoor kiezen om het advies zelf uit te voeren, maar ook dat kunnen wij voor je regelen.

   Wist je dat styling goedkoper is dan de prijs van je huis verlagen? Je zou je huisprijs bijvoorbeeld kunnen verlagen met 10.000 euro, maar je kunt er ook voor kiezen om nog geen 10% van dit bedrag te investeren in een make-over van je woning.

   Voor stijladvies en fotografie werken wij samen met Stijlidee42.

   Diensten van Go! Makelaars

   Juridische afwikkeling koopovereenkomst

   Bij de aankoop van een huis komt veel kijken. Termijnbewerking, ondertekening, bankgarantie aanvragen. Veel zaken waar je wel wat extra uitleg bij kunt gebruiken. Wij regelen dit en zorgen dat alles duidelijk is, zodat jij alleen nog je handtekening hoeft te zetten.

   Diensten van Go! Makelaars

   Taxaties en waardebepalingen

   Wat is mijn woning waard? Dat is natuurlijk leuk om te weten, maar een waardebepaling heb je ook nodig om je woning in de verkoop te zetten. Ook bij de aankoop van een huis is het belangrijk om te weten wat de woning echt waard is. Een taxatie is namelijk vereist bij het afsluiten van een hypotheek. Ook bij minder prettige situaties als echtscheiding en verplichte verkoop is een taxatie van belang.

   Diensten van Go! Makelaars

   Fotografie

   De foto’s van een huis zijn vaak doorslaggevend om een huis wel of niet te gaan bezichtigen. Dankzij professionele woningfotografie krijgt de potentiële koper een eerste indruk die hem of haar optimaal informeert en enthousiasmeert en daarom is dit dé manier om jouw woning te laten onderscheiden op de woningmarkt. Als aanvulling op de reguliere professionele foto’s kunnen wij ook 360º fotografie of andere moderne foto- of filmtechnieken verzorgen.

   Diensten van Go! Makelaars

   Bouwkundig advies

   Stel dat je wilt verbouwen en een grotere hypotheek nodig hebt om je nieuwe dakkapel of uitbouw te financieren. Dan heb je een goede en nauwkeurige onderbouwing nodig van de meerwaarde die de verbouwing gaat opleveren. De bank wilt ook weten of het de investering waard is. Bouwkundig advies geven wij vaak bij aankoop en bij verbouwingen.

   Diensten van Go! Makelaars

   Hypotheek advies

   Goed advies en duidelijkheid dat is wat wij verzorgen via een aangesloten intermediair en zij geven onafhankelijk en deskundig advies. Zij komen langs wanneer het jou het beste uitkomt, dus ook in de avond. Zo bespreek je samen deze financiële zaken.

   Even snel een vraag stellen?

   icon_whatsapp