Verbouwingsteam van GO! Makelaars

Maak van je nieuwe huis direct je ideale thuis, met een verbouwing door Het Verbouwingsteam.

In één klap je verbouwing geregeld

De kans is groot dat je een nieuwe woning nog wilt aanpassen aan jouw woonwensen, of voor verkoop de waarde van je woning wilt maximaliseren. Maar hoe regel je de financiering? Waar vind je een goede aannemer? En hoe houd je grip op het hele proces? Bij GO! Makelaars is één telefoontje voldoende. Met Het Verbouwingsteam regelen we namelijk je verbouwing van begin tot eind.

Wat is het Verbouwingsteam?

Het Verbouwingsteam is een samenwerking tussen GO! Makelaars, de hypotheekadviseur en Vakmanwerkt. Wij combineren onze expertises om verbouwingen snel, efficiënt en eenvoudig te faciliteren. Van begroting en taxatie, tot financiering en uitvoering.

Jouw verbouwing van A tot Z regelen?

Wil jij jouw huis verbouwen met het gemak van Het Verbouwingsteam? Go! Makelaars staat voor je klaar om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe werkt het?

Heb jij je verbouwingswens doorgegeven? Dan regelen wij de rest. Daarbij doorlopen we een aantal stappen:

Go! makelaars - logo

De makelaar:

Kosteninschatting

Een deskundige van Vakmanwerkt schat de kosten van je verbouwing in.

Taxatie

GO! Makelaars taxeert de waarde van je woning na verbouwing en deze wordt in een financieringsaanvraag. Dit bepaalt hoeveel je kunt lenen met een bouwdepot.

SNS logo

Hypotheek Visie logo

De financieel adviseur:

Financiering

De hypotheek adviseur beoordeelt de financieringsaanvraag en bepaald jouw maximale bouwdepot.

Vakmanwerkt logo

De bouwregisseur:

Uitvoering
Vakmanwerkt zorgt voor echte vakmensen die zorgen voor een fantastisch eindresultaat.

We gaan voor resultaat

Onze bouwregisseur helpt u met het bouwplan, de materialen en een overzichtelijke projectplanning. Dat betekent: verbouwen zonder zorgen en oponthoud. En we realiseren de scherpste prijs!

Van idee naar realisatie

Onze makelaar verzorgt de taxatiewaarde vóór en na de verbouwing. In het taxatierapport wordt het bedrag vastgelegd waarvoor de hypotheekverstrekker jouw financiering aanbiedt. De verbouwing wordt van A to Z voor jouw geregeld. Zonder omkijken!

Verduurzamen?

Voor het verduurzamen en energiezuiniger maken van je woning gelden soms extra aantrekkelijke voorwaarden. Ook daarover kunnen onze specialisten je uitgebreid informeren.

Samen naar het
gewenste resultaat!

Op zoek naar een betrokken makelaar?