Bekijk foto's van Burg. Van Marlestraat 15 DEVENTER
Bekijk foto's van Burg. Van Marlestraat 15 DEVENTER
Bekijk foto's van Burg. Van Marlestraat 15 DEVENTER
Open gallery
Fotoés van Burg. Van Marlestraat 15 DEVENTERFotoés van Burg. Van Marlestraat 15 DEVENTERFotoés van Burg. Van Marlestraat 15 DEVENTERFotoés van Burg. Van Marlestraat 15 DEVENTERFotoés van Burg. Van Marlestraat 15 DEVENTERFotoés van Burg. Van Marlestraat 15 DEVENTERFotoés van Burg. Van Marlestraat 15 DEVENTERFotoés van Burg. Van Marlestraat 15 DEVENTERFotoés van Burg. Van Marlestraat 15 DEVENTERFotoés van Burg. Van Marlestraat 15 DEVENTERFotoés van Burg. Van Marlestraat 15 DEVENTERFotoés van Burg. Van Marlestraat 15 DEVENTERFotoés van Burg. Van Marlestraat 15 DEVENTERFotoés van Burg. Van Marlestraat 15 DEVENTERFotoés van Burg. Van Marlestraat 15 DEVENTERFotoés van Burg. Van Marlestraat 15 DEVENTERFotoés van Burg. Van Marlestraat 15 DEVENTERFotoés van Burg. Van Marlestraat 15 DEVENTER

Burg. Van Marlestraat 15 7413 BH DEVENTER

Verkocht

Uitgelichte kenmerken

  • 256 m3 wonen
  • 120 m2 perceel
  • 3 slaapkamers

Omschrijving

Prima starterswoning gelegen op leuke locatie in de Burgemeesterswijk op loopafstand van de binnenstad en het NS station. Deze tussenwoning beschikt over een diepe volledig betegelde, zonnige achtertuin met stenen berging en achterom.
De uitgebouwde woning is netjes onderhouden en grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en c.v. installatie.

INDELING:
Begane grond: hal met kelderkast, straatgerichte woonkamer met een uitbouw aan de achterzijde. Open keuken voorzien van inbouwapparatuur en wasmachineaansluiting, tuindeur, hal met toegang tot modern toilet met fonteintje en nette doucheruimte voorzien wastafelmeubel en designradiator.

1e Verdieping: overloop, één ouder slaapkamer en twee kleinere slaapkamers.
2e Verdieping: bergzolder met c.v. ketel (huur)

Kenmerken

Prijs
Verkocht
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort woonhuis
eengezinswoning
Soort bouw
tussenwoning
Bouwjaar
1932
Inhoud
256 m3
Woonoppervlakte
71 m2
Perceelgrootte
120 m2
Ligging
in woonwijk
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Garage
geen garage
Tuin ligging
noordwest
Status
Verkocht
TiaraID
4560370

Droomhuis kopen met Go! Makelaars?