DEVENTER, Amerstraat 50

Verhuurd
Go! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! Makelaars

Ruim 3-kamer appartement, gelegen op de derde verdieping van een goed onderhouden complex. Zowel aan de achter- als aan de voorzijde is een balkon aanwezig.

Via de intercom geeft de centrale voordeur toegang tot het complex. Via het trappenhuis komt u bij het appartement op de vierde woonlaag. De hal/entree geeft toegang tot de woonkamer, toilet, keuken en een slaapkamer aan de achterzijde van het complex. De woonkamer en slaapkamer, beide gelegen aan de achterzijde, hebben een gezamenlijk balkon. Aan de voorzijde zijn de keuken, badkamer en de tweede slaapkamer gesitueerd. De keuken geeft toegang tot het balkon aan de voorzijde. Indien gewenst kan deze tweede slaapkamer ook bij de woonkamer getrokken worden.

De (dichte) keuken, heeft een moderne opstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur (koel/vriescombinatie, afzuigkap, oven, inductiekookplaat, vaatwasser). De keuken heeft een deur naar het balkon aan de voorzijde en één naar de badkamer.

Onderin het complex heeft u de beschikking over een eigen afgesloten berging.

Behalve de keuken (vinyl) is het gehele appartement voorzien van laminaat en kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Er is sprake van dakisolatie en recentelijk zijn de muren (deels) geïsoleerd.

Prijs: € 745
Bouwvorm: bestaande bouw
Object type: Appartement
Ligging object: In woonwijk
Inhoud: 175 m3
Woonoppervlakte: 65 m2
Perceelgrootte: m2
Aantal kamers: 3
Slaapkamers: 2
Garage: geen garage

Uw makelaar voor dit object:

Robbert Jansen
+31 651 357 607
info@go-makelaars.nl

Website Brochure

Bekijk hier de website brochure