Bekijk foto's van Het Wilgert 11 EPSE
Bekijk foto's van Het Wilgert 11 EPSE
Bekijk foto's van Het Wilgert 11 EPSE
Open gallery
Fotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSEFotoés van Het Wilgert 11 EPSE

Het Wilgert 11 7214 AT EPSE

Verkocht

Uitgelichte kenmerken

  • 432 m3 wonen
  • 148 m2 perceel
  • 4 slaapkamers

Omschrijving

Deze leuke, jonge tussenwoning aan Het Wilgert, bj. 2017 is om zo te betrekken! Onder de rook van Deventer in een kindvriendelijke buurt staat deze ruime woning met 3 goed formaat slaapkamers, royale zolder met veel mogelijkheden. Geen zin in klussen enkel een eigen kleur op de muren en te verhuizen naar deze geweldige plek?! Dan is deze woning echt iets voor u!

De woonkamer met veel lichtinval is voorzien van een groot raam en tuindeur naar de diepe achtertuin. In de woonkamer is de trapkast aanwezig. De keuken is aan de voorzijde gelegen van de woning en heeft erg veel werk- en extra bergruimte. Deze moderne keuken is voorzien van combi-oven, een gaskookplaat, vaatwasmachine, koelkast met vriezer. Er is een ruime entree met toilet. Drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping waarvan de ouderslaapkamer voldoende ruimte heeft voor een extra vaste linnenkast. Er is een fraaie badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel met meubel.

Op de tweede verdieping is een ruime zolder die mogelijk in te delen is in meerdere ruimtes. Zo is hier de wasmachine aansluiting en cv-ketel. Ook de aansluiting van de 4 zonnepanelen is hier geplaatst.

De tuin is op het noordwesten gelegen maar door een prima diepte is er de gehele dag zon aanwezig. Aan de achterzijde is een berging en de tuin is ook achterom bereikbaar.

De voorzijde van de woning staat aan een rustige straat met voldoende parkeerplaatsen. Een zeer kindvriendelijke buurt en dichtbij basisscholen, speeltuinen, en sportvoorzieningen. Ook is het centrum van Deventer op korte (fiets)afstand van de woning gelegen en zeer dichtbij bosrijke omgeving.
Vanaf de woning bent u in een mum van tijd op de Rijksweg A1.

Kenmerken:
• 2017 energiezuinig gebouwde eengezinswoning met moderne keuken en luxe badkamer
• Kindvriendelijke ligging
• Instapklaar
• 4 slaapkamers
• Privacyvolle tuin met vrijstaande houten berging.
• Voldoende parkeergelegenheid voor de deur van de woning.
• Energiezuinig door uitstekende isolatie, HR+++ glas, en aanwezigheid van zonnepanelen (4stuks), A label.
• De woning is gebouwd onder GIW garantie.

Kenmerken

Prijs
Verkocht
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort woonhuis
eengezinswoning
Soort bouw
tussenwoning
Bouwjaar
2017
Inhoud
432 m3
Woonoppervlakte
123 m2
Perceelgrootte
148 m2
Ligging
aan rustige weg
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Garage
geen garage
Tuin ligging
noordwest
Status
Verkocht
TiaraID
5276355

Droomhuis kopen met Go! Makelaars?