Bekijk foto's van Nieuwlandsweg 10 WEZEP
Bekijk foto's van Nieuwlandsweg 10 WEZEP
Bekijk foto's van Nieuwlandsweg 10 WEZEP
Open gallery
Fotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEPFotoés van Nieuwlandsweg 10 WEZEP

Nieuwlandsweg 10 8091 HN WEZEP

Verkocht onder voorbehoud

Uitgelichte kenmerken

  • 300 m3 wonen
  • 2 slaapkamers

Omschrijving

Comfortabel modern 3-KAMERAPPARTEMENT gelegen nabij het centrum van Wezep. Het appartement is keurig onderhouden en van alle gemakken en comfort voorzien. Om zo te betrekken!

Het appartement maakt deel uit van het in 2019 opgeleverde complex ‘De Nieuwe Es’ en is gelegen op de begane grond. Dus alle gemakken van een appartement, met een eigen tuintje, zonneterras en de verbinding met het dagelijkse leven op straat. Een voordeel is dat via de centrale ingang het appartement makkelijk te bereiken is en er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van de lift of de trap. Het appartement is ook middels de voorzijde (woonkamer) handig te betreden.

Bij het appartement behoort een eigen parkeerplaats en een eigen separate berging. De parkeerplaats is gelegen dichtbij de hoofdingang op het achtergelegen terrein.
Het appartementencomplex ‘De Nieuwe Es’ staat in een rustige woonwijk van Wezep en is gelegen nabij het centrum en alle andere voorzieningen van het dorp.

Wezep is een dorp van ca. 13.000 inwoners gelegen aan de rand van de veluwe. Door de gunstige ligging biedt Wezep een prachtige omgeving aan bossen, natuur en ontspannende wandel en fietsroutes. De Hanzestad Zwolle is makkelijk en snel bereikbaar, op ca. 20 automin. via de A50/A28 of met de trein via het nabij gelegen NS station.

Centrale hal van het complex:
Ruime en keurig afgesloten hal met video-intercominstallatie, brievenbussen, een lift en een apart trappenhuis. Vanuit de hal zijn de bergingen ook bereikbaar.

Appartement:
Entree/ hal – toilet – toegang naar de lichte woonkamer met open keuken – slaapkamer – grote slaapkamer – royale badkamer met tweede toilet, wastafelmeubel en inloopdouche – inpandige berging met wasmachine-aansluiting en technische ruimte voor CV-combiketel, MV-installatie en de verdeler van de vloerverwarming – meterkast.

Het hele appartement is voorzien van een onderhoudsvriendelijke en mooie PVC-vloer en geheel voorzien van een aangename vloerverwarming. Alle wanden zijn strak afgewerkt en neutraal van kleur. De keuken met witte hoekopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, combi-magnetron, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap.

Wetenswaardigheden:
Bouwjaar: 2019
Inhoud: ca. 300 m3
Woonoppervlakte: ca. 85 m2
Verwarming middels CV-combiketel: Intergas 2019
Geheel voorzien van PVC-vloer en vloerverwarming
Er is een mogelijkheid tot overname van meubilair
VvE bijdrage: € 140,- per maand
Eigen parkeerplaats en aparte berging
Dichtbij winkels, huisarts etc.

Kenmerken

Prijs
Verkocht onder voorbehoud
Bouwvorm
bestaande bouw
Bouwjaar
2019
Inhoud
300 m3
Woonoppervlakte
85 m2
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Garage
parkeerplaats
Tuin ligging
zuid
Status
Verkocht onder voorbehoud
TiaraID
5432059

Droomhuis kopen met Go! Makelaars?