Bekijk foto's van Bremweg 1 HARFSEN
Bekijk foto's van Bremweg 1 HARFSEN
Bekijk foto's van Bremweg 1 HARFSEN
Open gallery
Fotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSENFotoés van Bremweg 1 HARFSEN

Bremweg 1 7217 RR HARFSEN

Verkocht

Uitgelichte kenmerken

  • 547 m3 wonen
  • 350 m2 perceel
  • 3 slaapkamers

Omschrijving

Midden in het dorp Harfsen staat deze geschakelde VRIJSTAANDE WONING met GARAGE. Prachtige locatie van 350 m2 groot tegenover groenvoorziening met vrij uitzicht zowel naar de voor- als achterzijde. De besloten achtertuin met prima zonligging is gelegen op het zuidwesten en beschikt over een gemetselde overkapping. Goede staat van onderhoud waarbij de woning recent nog rondom professioneel is geschilderd. Binnen op de b.g.g. bevinden zich twee erkers waardoor er een ruime en lichte woonkamer ontstaat met royale doorloop naar de keukenruimte aan de achterzijde. In combinatie met de dubbele tuindeuren in de achtergevel is het een speelse en veelzijdige ruimte. Vanuit de keukenruimte is een doorloop naar de achtergelegen slaapkamer die ook is voorzien van dubbele tuindeuren en een ruime comfortabele badkamer. De garage is handig binnendoor bereikbaar. Op de verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de voorzijde een Frans balkon heeft. De praktisch uitgevoerde tweede badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel. Inpandige bergruimte bestaat uit een stookruimte /waskamer en een vliering bereikbaar via vlizotrap.

Het dorp Harfsen is een dorp gelegen in de provincie Gelderland, het maakt deel uit van de gemeente Lochem en telt ca. 1.800 inwoners. Harfsen is dicht gelegen bij de prachtige monumentale en veelzijdige Hanzestad Deventer aan de rivier de IJssel. Rijksweg A1 is eenvoudig te bereiken (ca. 10 automin.) Ook een uitstekende uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten door het natuurschone achterland.

Indeling woning:

Entree met overkapping, hal, met toilet en meterkast, woonkamer met dubbele erker, keuken, doorgang naar garage en slaapkamer met badkamer.
1e Verd.: overloop, twee slaapkamers, stook/was ruimte en badkamer, vliering.

Bijzonderheden woning:

Levensloopbestendige woning met ruime slaapkamer en badkamer op de b.g.g. gelegen.
Aangebouwde garage met overkapping.
Uitstekende centrale ligging in het dorp met vrij uitzicht.
Centraal stofzuigsysteem.
Airco in woonkamer.

Kenmerken

Prijs
Verkocht
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort woonhuis
eengezinswoning
Soort bouw
geschakelde woning
Bouwjaar
1999
Inhoud
547 m3
Woonoppervlakte
130 m2
Perceelgrootte
350 m2
Ligging
in centrum
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Garage
aangebouwd steen
Tuin ligging
zuidwest
Status
Verkocht
TiaraID
5454459

Droomhuis kopen met Go! Makelaars?