Bekijk foto's van Barinkstraat 9 DEVENTER
Bekijk foto's van Barinkstraat 9 DEVENTER
Bekijk foto's van Barinkstraat 9 DEVENTER
Open gallery
Fotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTERFotoés van Barinkstraat 9 DEVENTER

Barinkstraat 9 7416 SK DEVENTER

Verkocht onder voorbehoud

Uitgelichte kenmerken

  • 599 m3 wonen
  • 187 m2 perceel
  • 4 slaapkamers

Omschrijving

Fraai gelegen aan het natuurgebied De Rielerkolk staat deze twee-onder-een-kapwoning met inpandige berging uit 2005. Deze bijzondere woning is voorzien van twee balkons en twee zonneterrassen, waarvan een is gelegen op de tweede verdieping. Vanaf hier heeft men een prachtig uitzicht over het water, het voormalige buitenzwembad van Deventer. Aanwonenden gebruiken de kolk dagelijks als zwemwater, speel- en watersportplek (suppen). De ligging in het midden van de straat zorgt voor een weids uitzicht over De Rielerkolk en een instant vakantiegevoel: een echte aanrader voor liefhebbers van wonen aan het water.

De woning is modern vormgegeven en optimaal geïsoleerd. Op het knikdak liggen in totaal 14 zonnepanelen van 360 Wp. Deze zijn aan het zicht onttrokken en geïnstalleerd in 2020. Het is een ideale gezinswoning met vier ruime slaapkamers, veel bergruimte en een oprit voor parkeren op eigen terrein.

Begane grond: entree naar hal met meterkast, toiletruimte en garderobe. Lichte woonkamer met visgraatparketvloer en riant uitzicht over het water. Het zonneterras is bereikbaar via twee kanten; beide doorgangen zijn voorzien van dubbele tuindeuren. De woonkamer is opgedeeld in een knusse tv-kamer en een grote zithoek met daartussen een wand met ‘doorkijkhaard’. Vanuit de woonkamer is er een doorgang naar de open eetkeuken. Deze moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een quooker, combi-stoomoven en een riant rvs-kookeiland met geïntegreerd gaskook- en eetgedeelte. De inpandige berging heeft dubbele openslaande deuren en biedt veel ruimte.

Eerste verdieping: overloop, twee slaapkamers aan de waterzijde en een derde slaapkamer aan de straatzijde voorzien van een balkon. Nette badkamer met ligbad, inloopdouche, tweede toilet, brede wastafel en open inbouwkast.

Tweede verdieping: overloop, technische ruimte en grote bergruimte met aansluiting voor was- en droogmachine. Ruime, lichte slaapkamer met wastafel, balkon aan straatzijde en terrasdeur naar het zonneterras aan de waterzijde. Op het dakterras zijn een sauna en een buitendouche geplaatst. Vanwege de prachtige lichtinval is deze slaapkamer ook zeer geschikt als atelier.

Ondanks de prachtige, rustige ligging van deze woning is de monumentale bruisende binnenstad van Deventer op loop/fietsafstand. Het Deventer ziekenhuis en diverse andere voorzieningen zoals (hoge) scholen zijn zeer nabij. De woning is ook gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en openbaar vervoer. Kortom, deze woning moet u beslist komen ervaren!

Kenmerken

Prijs
Verkocht onder voorbehoud
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort woonhuis
eengezinswoning
Soort bouw
2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar
2005
Inhoud
599 m3
Woonoppervlakte
157 m2
Perceelgrootte
187 m2
Ligging
aan water
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Garage
aangebouwd steen
Tuin ligging
zuidoost
Status
Verkocht onder voorbehoud
TiaraID
5521187

Droomhuis kopen met Go! Makelaars?