Bekijk foto's van Dudokstraat 6 DEVENTER
Bekijk foto's van Dudokstraat 6 DEVENTER
Bekijk foto's van Dudokstraat 6 DEVENTER
Open gallery
Fotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTERFotoés van Dudokstraat 6 DEVENTER
 OPENHUIS zaterdag 30 september 2023

Dudokstraat 6 7425 CR DEVENTER

€ 695.000 k.k.

Uitgelichte kenmerken

  • 726 m3 wonen
  • 410 m2 perceel
  • 5 slaapkamers

Omschrijving

Dudokstraat 6 Deventer

In de woonwijk -Op den Haar- (Vijfhoek) staat deze ruime VRIJSTAANDE WONING geschakeld met aangebouwde en verlengde garage. Gebouwd in 1997 en gesitueerd op een groene en rustige locatie door vrije ligging tegenover parkje. De royale verzorgde achtertuin, waarvan de achterzijde grenst aan een kleinschalige parkeervoorziening, biedt volop zon en privacy. De achtertuin is tevens voorzien van een riante overkapping en een houten tuinhuis. Een extra parkeerhaven is aangelegd in de voortuin ter hoogte van de zijgevel.

De woning is voorzien van maar liefst vijf ruime slaapkamers, een woonkamer met erker en gezellige functionele houtkachel, half open inbouwkeuken met doorgang naar praktische bijkeuken en er is een dubbele tuindeur als doorgang naar de achtertuin. De garage is via de bijkeuken binnendoor bereikbaar. Woning is geheel geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. Het schuine dakvlak aan de achterzijde is uitstekend geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen.

Indeling:

Entree, hal met toilet en trap naar 1e verdieping, L-vormige woonkamer, half open inbouwkeuken, bijkeuken, garage.
1e Ver. : Overloop met trap naar zolderverdieping, separaat toilet, badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel, 4 slaapkamers.
2e Ver. : Voorzolder met bergruimte, zolderkamer met bergkasten.

Garage voorzien van cv. en wasmachine opstelling.

Kenmerken

Prijs
€ 695.000 k.k.
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort woonhuis
eengezinswoning
Soort bouw
geschakelde woning
Bouwjaar
1997
Inhoud
726 m3
Woonoppervlakte
188 m2
Perceelgrootte
410 m2
Ligging
aan park
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Garage
aangebouwd steen
Tuin ligging
zuid
Status
Beschikbaar
TiaraID
5803237

Droomhuis kopen met Go! Makelaars?