Bekijk foto's van Looermark 27 BATHMEN
Bekijk foto's van Looermark 27 BATHMEN
Bekijk foto's van Looermark 27 BATHMEN
Open gallery
Fotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMENFotoés van Looermark 27 BATHMEN

Looermark 27 7437 SH BATHMEN

Verkocht

Uitgelichte kenmerken

  • 650 m3 wonen
  • 1232 m2 perceel
  • 4 slaapkamers

Omschrijving

Riante vrijstaande BUNGALOW gelegen op fraaie locatie aan de rand van de Looermark met uitzicht over het coulisselandschap tussen Bathmen en Holten. Heerlijk landelijk wonen en toch op slechts 5 minuten afstand van de Rijksweg A1. De bungalow is gebouwd in 1970 maar inmiddels volledig gemoderniseerd naar de huidige tijd en uitgebouwd. In 1992: tuinkamer, 2001: nieuwbouw slaapkamers linkervleugel, 2005: keuken, serre, bijkeuken, hal en tweede luxe badkamer. De ruime kavel van ca. 1.232 m² biedt volledige privacy en is fraai aangelegd met siertuin, bostuin en meerdere zonneterrassen. Vanaf het zonneterras/patio heeft u een prachtig uitzicht over de landerijen.

Indeling: entree, royale hal, meterkast, tuingerichte woonkamer met parketvloer (Canadees Maple) en allesbrander. De dubbele schuifpui biedt toegang tot de patio. Luxe woonkeuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur (Bosch) waaronder 5 pits inductie, oven en magnetron, design wasemkap, vaatwasser, koelkast en vriezer. De linkervleugel van de woning is voorzien van 3 praktische slaapkamers, badkamer met douchehoek, dubbele wastafel, toilet, ligbad en designradiator. Ook zeer geschikt voor werken aan huis.

Aan de rechterzijde van de woning is een royale hal, ruime slaapkamer, grote luxe badkamer voorzien van whirlpool, douche, dubbele wastafel, toilet en designradiator. Voorts is er aan de rechterzijde een ruime multifunctionele ruimte met inbouwkasten, welke nu dienst doet als slaapkamer maar ook uitermate geschikt is voor o.a. woon-/werk-/ hobbyruimte. Deze ruimte maakt integraal deel uit van de woning, is uit steen opgetrokken en heeft een opengewerkte kap.

De bungalow is gelegen in een landelijke woonomgeving tussen Bathmen en Holten, op korte afstand van het natuurgebied de Holterberg. Voorzieningen als basisschool (Loo) en scholengemeenschap (Holten) op resp. 3 en 15 fietsminuten, openlucht zwembad 5 loopminuten, overdekte tennisbaan 3,5 km, A1 ca. 5 autominuten.

Algemeen:
– rondom nieuwe bestrating aangebracht.
– buitenschilderwerk heeft recent een grote onderhoudsbeurt gehad.
– keuken, entree, slaapkamer rechter vleugel, gang en multifunctionele ruimte welke voorzien zijn van moderne
plavuizen met vloerverwarming;
– woongedeelte, slaapkamers en gang linkervleugel zijn voorzien van een parketvloer;
– verwarming CV-gas (ATAG S-HR Zonnegas combi II (2005)) met zonnecollector voor tapwater en
boiler met een capaciteit van ca. 200 liter;
– dakbedekking van Flexsom S PVC dakfolie jonger dan 15 jaar. Recentelijk gecontroleerd en waar nodig onderhoud gepleegd.
– het geheel is voorzien van dubbele beglazing en is uitstekend onderhouden en goed geïsoleerd.

Kenmerken

Prijs
Verkocht
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort woonhuis
bungalow
Soort bouw
vrijstaande woning
Bouwjaar
1970
Inhoud
650 m3
Woonoppervlakte
225 m2
Perceelgrootte
1232 m2
Ligging
aan bosrand, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving,
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Garage
carport, geen garage,
Tuin ligging
west
Status
Verkocht
TiaraID
5102288

Droomhuis kopen met Go! Makelaars?