Bekijk foto's van Pamontstraat 30 DEVENTER
Bekijk foto's van Pamontstraat 30 DEVENTER
Bekijk foto's van Pamontstraat 30 DEVENTER
Open gallery
Fotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTERFotoés van Pamontstraat 30 DEVENTER

Pamontstraat 30 7415 TL DEVENTER

Verkocht

Uitgelichte kenmerken

  • 322 m3 wonen
  • 126 m2 perceel
  • 3 slaapkamers

Omschrijving

1e Open Huis op vrijdag 18 september a.s. van 11:00 tot 16:00 uur
2e Open Huis op zaterdag 19 september a.s. van 11:00 tot 16:00 uur

U KUNT TOT WOENSDAG 23 september 2020 17:00 UUR ONLINE EEN BOD UITBRENGEN OP DEZE WONING.

Verkoper biedt deze woning vrijwillig ter veiling aan waarbij de richtprijs een BIEDEN VANAF PRIJS is.
U bent van harte welkom deze woning in het echt te bekijken tijdens het Open Huis op één van de bovengenoemde momenten. Via onze website Go Makelaars Deventer kunt u alle relevante documentatie inzien en vervolgens online bieden op deze woning.

I.v.m. de Covid-19 richtlijnen graag een tijdstip doorgeven aan de makelaar wanneer u wilt komen kijken. Max 2 personen per bezichtiging.

In een leuke rustige straat aan de rand van de wijk Tuindorp Keizerslanden, ligt deze ideale starterswoning met 3 slaapkamers en een zolder te gebruiken als 4e slaapkamer.
De ligging is op loopafstand van winkelcentrum Keizerslanden waar alle noodzakelijke voorzieningen aanwezig zijn (supermarkt, kappers, huisarts, tandarts, apotheek etc.). Op fietsafstand van het historische centrum Deventer en dicht bij 2 mooie parken.

Indeling:

Begane grond: Entree, toilet, hal met trapopgang, meterkast, kelder. Doorgang naar de keuken via de hal. Modern keukenblok met 5-pits gaskookplaat en vaatwasser, daar tegenover staat een los keukenelement met inbouwoven, koelkast en een zeer praktische apothekerskast. Via een eenvoudige doorgang is makkelijk een open keuken te realiseren. Onder de keuken zit een kruipruimte en de wateraansluiting van de buitenkraan. Een diepe zonnige tuin op zuid met stenen berging is bereikbaar via de keuken of achterom. De woonkamer is royaal en door de ramen aan de voor- en achterzijde is er veel lichtinval.

1e verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met functionele douche en badmeubel. Op de overloop is een aparte opstelruimte met aansluiting voor wasmachine en wasdroger.

2e verdieping: Een vaste trap naar de zolder, die nu in gebruik is als praktijkruimte. De zolder is voorzien van een dakraam met zonwerend rolgordijn, knieschotten en een volledig geïsoleerd dak. Kortom een ideale ruimte dat ook gebruikt kan worden als slaapkamer of hobbyruimte.

Bijzonderheden:

De diepe achtertuin is gelegen op het zuiden, deels bestraat en deels beplant.
Algemeen:
• Loopafstand winkelcentrum Keizerslanden
• Fietsafstand centrum Deventer
• Dichtbij Hertenkamp en wandelgebied Zandweteringspark
• Woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van dubbel glas
• Dakisolatie
• CV Ketel HR Vaillant, huurketel.

Kenmerken

Prijs
Verkocht
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort woonhuis
eengezinswoning
Soort bouw
tussenwoning
Bouwjaar
1948
Inhoud
322 m3
Woonoppervlakte
90 m2
Perceelgrootte
126 m2
Ligging
in woonwijk
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Garage
geen garage
Tuin ligging
zuid
Status
Verkocht
TiaraID
4850922

Droomhuis kopen met Go! Makelaars?