Bekijk foto's van Polstraat 67 DEVENTER
Bekijk foto's van Polstraat 67 DEVENTER
Bekijk foto's van Polstraat 67 DEVENTER
Open gallery
Fotoés van Polstraat 67 DEVENTERFotoés van Polstraat 67 DEVENTERFotoés van Polstraat 67 DEVENTERFotoés van Polstraat 67 DEVENTERFotoés van Polstraat 67 DEVENTERFotoés van Polstraat 67 DEVENTERFotoés van Polstraat 67 DEVENTERFotoés van Polstraat 67 DEVENTERFotoés van Polstraat 67 DEVENTERFotoés van Polstraat 67 DEVENTERFotoés van Polstraat 67 DEVENTERFotoés van Polstraat 67 DEVENTERFotoés van Polstraat 67 DEVENTERFotoés van Polstraat 67 DEVENTERFotoés van Polstraat 67 DEVENTERFotoés van Polstraat 67 DEVENTERFotoés van Polstraat 67 DEVENTERFotoés van Polstraat 67 DEVENTERFotoés van Polstraat 67 DEVENTER

Polstraat 67 7411 KX DEVENTER

Verkocht

Uitgelichte kenmerken

  • 400 m3 wonen
  • 120 m2 perceel
  • 2 slaapkamers

Omschrijving

Midden in de historische binnenstad van Deventer staat dit ruim opgezette appartementencomplex met binnentuin en parkeerkelder. Gelegen op een uitstekende locatie; op de kruising van de Polstraat en de Melksterstraat, vlakbij de IJssel, Brink (markt) en het Grote Kerkhof (Lebuineskerk). Dit is het centrum van de stad met bijzondere winkeltjes, speciaalzaken, restaurants en terrasjes. NS Station en parkeervoorzieningen zijn op loopafstand, evenals wandel-, fiets- en vaarmogelijkheden in de omliggende natuur en op de IJssel.

Het appartement is te betreden via een eigen opgang op de begane grond.
Door een split-level indeling en hoge plafonds, krijgt het geheel een eigen en prettige woonsfeer. Praktisch en ruim ingedeeld maar vooral ook uniek in de binnenstad met een eigen terras/tuin (ca. 24 m2). Voor bezoekers is het mogelijk om op het achtergelegen terrein te parkeren. Comfortabel wonen in hartje stad met alle voorzieningen bij de hand.

Indeling:
Entree en woonkamer op straatniveau, woonkeuken ca 1,4 m +, inbouwkeuken, bijkeuken, provisiekast, gang met toilet, slaapkamer met deur naar terras, slaapkamer, badkamer met douchecabine en wastafel. In de parkeerkelder te bereiken via de achterzijde van het gebouw is een eigen parkeerplaats met elektra-aansluiting en separate berging.

Deventer is één van de vijf oudste steden van Nederland. Het ligt aan de rivier de IJssel, tussen weilanden en bossen, maar ook vlakbij de rijksweg A1 en heeft een directe treinverbinding naar Amsterdam (1.15 uur), Schiphol Airport (1.20 uur) en Utrecht CS (0.50 uur). Een mooie en praktische plek om te leven, wonen en werken.

A

Kenmerken

Prijs
Verkocht
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort woonhuis
benedenwoning
Soort bouw
appartement
Bouwjaar
2001
Inhoud
400 m3
Woonoppervlakte
109 m2
Perceelgrootte
120 m2
Ligging
in centrum
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Garage
parkeerkelder
Tuin ligging
noord
Status
Verkocht
TiaraID
4449240

Droomhuis kopen met Go! Makelaars?