Bekijk foto's van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTER
Bekijk foto's van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTER
Bekijk foto's van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTER
Open gallery
Fotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTERFotoés van Klinkenbeltsweg 17 DEVENTER

Klinkenbeltsweg 17 7413 SK DEVENTER

Verkocht

Uitgelichte kenmerken

  • 462 m3 wonen
  • 101 m2 perceel
  • 3 slaapkamers

Omschrijving

Ruim en comfortabel wonen aan de rand van de binnenstad. Alle voorzieningen binnen handbereik vanuit je comfortabele, moderne woning. De woonwijk Voorstad waar deze woning is gelegen is in 2003 volledig opnieuw opgetrokken met ruime, actuele gezinswoningen en voorzien van brede straten met voldoende parkeergelegenheid. Deze goed onderhouden tussenwoning is ideaal voor bijvoorbeeld een gezin of de combinatie van wonen en werken aan huis. Een verrassende indeling met de woonkeuken op de bgg en de riante woonkamer met open haard op de 1e verd. Enorm veel woonruimte! De gevels zijn voorzien van hoge ramen waardoor er veel lichtinval is in de leefruimtes. De achtertuin op het zuid westen gelegen beschikt over een achterom en is voorzien van een houten fietsenberging. Volledig geïsoleerde woning met definitief energielabel A. Een prachtige woning om zo te betrekken!

Indeling;

Begane grond: Entree, hal, toilet, woonkeuken met modern uitgevoerde inbouwkeuken voorzien van 5 pits gasfornuis, wasemkap, combi-oven, vaatwasser, koel/vriescombinatie, openslaande tuindeuren naar de besloten achtertuin.

1e verd. : Riante woonkamer met openhaard.

2e verd.: Overloop, 3 praktische slaapkamers, badkamer. De grote slaapkamer is voorzien van een garderobe kastenwand. Luxe badkamer uitgevoerd in moderne kleurstelling met een inloopdouche, extra toilet en wastafelmeubel.

Kenmerken

Prijs
Verkocht
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort woonhuis
eengezinswoning
Soort bouw
tussenwoning
Bouwjaar
2003
Inhoud
462 m3
Woonoppervlakte
132 m2
Perceelgrootte
101 m2
Ligging
in centrum, in woonwijk,
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Garage
geen garage
Tuin ligging
zuidwest
Status
Verkocht
TiaraID
4868683

Droomhuis kopen met Go! Makelaars?