Bekijk foto's van Oude Holterweg 12 DEVENTER
Bekijk foto's van Oude Holterweg 12 DEVENTER
Bekijk foto's van Oude Holterweg 12 DEVENTER
Open gallery
Fotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTERFotoés van Oude Holterweg 12 DEVENTER

Oude Holterweg 12 7416 WG DEVENTER

Verkocht

Uitgelichte kenmerken

  • 452 m3 wonen
  • 160 m2 perceel
  • 4 slaapkamers

Omschrijving

1e Open Huis op vrijdag 29 mei van 11:00 tot 16:00u
2e Open Huis op zaterdag 30 mei van 11:00 tot 16:00u

U KUNT TOT VRIJDAG 05 JUNI 2020 17:00 UUR ONLINE EEN BOD UITBRENGEN OP DEZE WONING. Verkoper biedt deze woning vrijwillig ter veiling aan waarbij de richtprijs een BIEDEN VANAF PRIJS is. U bent van harte welkom deze woning in het echt te bekijken tijdens het Open Huis op één van de bovengenoemde momenten. Via onze website kunt u alle relevante documentatie inzien en vervolgens online bieden op deze woning.

I.v.m. de Covid-19 richtlijnen graag een tijdstip doorgeven aan de makelaar wanneer u wilt komen kijken. Max 2 personen per bezichtiging.

Royaal wonen in een karakteristieke woonwijk met de voordelen van een zo goed als nieuw woonhuis. Dat kan in deze sfeervolle uitgebouwde hoekwoning met de ruimte en indeling van een twee onder één kap. Deze woning uit 2013 is uitstekend onderhouden en staat in de verkeersluwe jonge woonwijk T&D Kwartier in de wijk Rielerweg Oost. Energiezuinig (voorlopig A label) door optimale isolatie, zonnepanelen en een zonneboiler. Op slechts vijf tot vijftien minuten lopen van winkels, scholen, N.S. station, ziekenhuis, natuurgebied de Douwelerkolk en natuurlijk het sfeervolle stadscentrum van Deventer met zijn bruisende horeca, terrassen en veel cultuur. Bovendien zijn de uitvalswegen en de A1 snel te bereiken. Kortom een ideale gezinswoning om zo te betrekken!
Indeling:
Begane grond: entree, hal met meterkast en toiletruimte. Doorgang naar het ruime woongedeelte voorzien van trapkast en een design gashaard. Het lichte- en tuingerichte zitgedeelte met gashaard heeft dubbele tuindeuren naar de zonnige tuin met zuid ligging. In de tuin staat een berging met voldoende ruimte voor fietsen e.d. De moderne inbouwkeuken is gesitueerd aan de straatzijde en is uitgerust met een vijfpits gaskookplaat, grote oven, Amerikaanse koel-vriescombinatie, 100°C combinatie kraan en vaatwasmachine. De grote ramen aan de voorzijde hebben zonneschermen. Vrijwel de gehele begane grond is voorzien van een PVC vloer met comfort verhogende vloerverwarming.
De 1e ver. is bereikbaar via een dichte trap vanuit de woonkamer. Er is een ruime overloop plus een drietal slaapkamers. Alle ramen zijn voorzien van horren, de dakramen hebben tevens verduisterende rolluiken. De vloer is voorzien van praktisch laminaat. Luxe badkamer uitgerust met een ruime inloopdouche, toilet en badkamermeubel met grote spiegel.
De 2e ver. bestaat uit een hal en één grote slaapkamer. De hal is voorzien van een inbouwschuifladewand. Ook bevindt zich hier de technische ruimte. In de zeer ruime slaapkamer is een inbouwkast aanwezig en er is bergruimte achter de knieschotten. De ramen zijn voorzien van horren en het dakraam heeft ook een verduisterend rolgordijn. De gehele vloer is afgewerkt met laminaat.
Nabije omgeving woning:

Binnenstad: Boreel, Beestenmarkt, centrum en N.S. station op ca. 15 minuten lopen.
Vrij parkeren, veel plekken.
Grote speeltuin, de Driehoek.
GAE stadion (voor bewoners tijdens wedstrijden eigen auto-pas om woonwijk in te kunnen).
Natuurgebied de Douwelerkolk.
Ziekenhuis +/-10 minuten loopafstand.
De Kleine Planeet (basisschool) +/-5 loopafstand.
Kindvriendelijk buurt met veel jonge gezinnen.

Technisch:
C.V. Intergas (b.j. 2013, eigendom).
10x Zonnepanelen.
Wasmachine en droger op aparte groepen.

Kenmerken

Prijs
Verkocht
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort woonhuis
eengezinswoning
Soort bouw
hoekwoning
Bouwjaar
2013
Inhoud
452 m3
Woonoppervlakte
124 m2
Perceelgrootte
160 m2
Ligging
in woonwijk
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Garage
geen garage
Tuin ligging
zuid
Status
Verkocht
TiaraID
4727913

Droomhuis kopen met Go! Makelaars?