Wij zijn Go! Makelaars

Zoveel meer dan een makelaar

Jouw partner in wonen, in Deventer en Ommen

Met een goed gevoel jouw huis (ver)kopen? Robbert Jansen en Hans Weenink staan voor je klaar. Deel jij je wensen, vinden wij de mogelijkheden.

Meer dan een makelaar

Een huis kopen of verkopen is een sleutelmoment in je leven. Een nieuwe toekomst begint, terwijl een ander verhaal eindigt. Zo’n moment heeft impact. En juist op moment zouden wij willen vertrouwen op een vakkundige partner die je de zorg uit handen neemt. Die vanzelfsprekend het regelwerk in orde maakt en zich vooral écht verdiept in jouw woonwensen en – mogelijkheden. Die partner zijn we zelf maar geworden.

Eén plek voor al je woonwensen

Go! Makelaars staat daarom voor meer dan makelaardij. We staan naast je en denken met je mee om meer uit je aan- of verkoop te halen. Dat is soms een waarschuwing voor onverwachte risico’s en soms een tip waarmee je jouw woonwensen slimmer realiseert. Bovendien vormen we samen met de hypotheekadviseur en Vakmanwerkt Het Verbouwingsteam, waarmee je eenvoudig je verbouwing financiert én uitvoert. Zo zijn we één loket voor al je woonwensen.

Maak van je huis je ideale thuis

Verbouw je huis met Go! Makelaars en realiseer je woonwensen zonder gedoe.

Ervaren krachten in Deventer en Ommen

Robbert en Hans zeggen wel eens dat ze elke steen in Deventer en Ommen in handen hebben gehad. Dat is wellicht wat overdreven, maar met meer dan 30 jaar ervaring in Salland kennen we het vak, de regio en de markt door en door. Daarmee ben jij zeker van een vakkundige makelaar en een (ver)koopproces waar je met een goed gevoel op terugkijkt.

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Op zoek naar een betrokken makelaar?