Bekijk foto's van Schoutenweg 65 DEVENTER
Bekijk foto's van Schoutenweg 65 DEVENTER
Bekijk foto's van Schoutenweg 65 DEVENTER
Open gallery
Bekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTERBekijk foto's van Schoutenweg 65DEVENTER

Schoutenweg 65 7413 XB DEVENTER

€ 250.000 k.k.

Uitgelichte kenmerken

  • 120 m² wonen
  • 63 m² perceel
  • 3 slaapkamers

Omschrijving

Nabij het centrum gelegen KARAKTERISTIEK helft van dubbel herenhuis met ruim en zonnig dakterras. De woning is goed onderhouden, deels gerenoveerd en voorzien van c.v. gas, dubbele beglazing, nette keuken en badkamer. De buitenkant is recent geschilderd. Speelse indeling met praktische kelder, woonkamer met hoog plafond, houten vloer en ruime slaapkamers op de verdieping. Sfeervol dakterras op de eerste verdieping met goede zonligging. Aan de achterzijde is een klein plaatsje met achterom. De Schoutenweg is een sfeervolle, afwisselende woonstraat op loopafstand van de historische binnenstad, station en allerhande voorzieningen.

Indeling: Hal, m.k., kelder, woonkamer, dichte keuken met inbouwapparatuur, toilet.
1e Verd: overloop, ruime slaapkamer met erker, gang, badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douche en toilet, dakterras.
2e Verd: overloop, toilet, was/stookruimte, 2 slaapkamers met dakkapel.

Kenmerken

Prijs
€ 250.000 k.k.
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort woonhuis
eengezinswoning
Soort bouw
halfvrijstaande woning
Bouwjaar
1917
Inhoud
430 m³
Woonoppervlakte
120 m²
Perceelgrootte
63 m²
Ligging
in centrum, in woonwijk,
Aantal verdiepingen
4
Aantal kamers
4
Slaapkamers
3
Garage
geen garage

Lorem ipsum dolor sit?