Bekijk foto's van Appenseweg 21 VOORST
Bekijk foto's van Appenseweg 21 VOORST
Bekijk foto's van Appenseweg 21 VOORST
Open gallery
Bekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORSTBekijk foto's van Appenseweg 21VOORST

Appenseweg 21 7383 BB VOORST

€ 475.000 k.k.

Uitgelichte kenmerken

  • 233 m² wonen
  • 5.500 m² perceel
  • 3 slaapkamers

Omschrijving

Wakker worden met een landelijk uitzicht en altijd al gedroomd van zelf klein vee houden? Volgens iedere bezoeker voelt het als een vakantieadres, dat klinkt toch altijd goed!
Deze geschakelde vrijstaande woning (voormalige stal) in het buitengebied staat op steenworp afstand van zowel de dorpskern van Voorst als diverse uitvalswegen. U bent binnen 15 minuten in zowel Apeldoorn als Deventer en Zutphen! Zoekt u een rustige woonomgeving met wel alle gemakken in de buurt? Maak dan snel een afspraak met ons kantoor voor een live bezichtiging!

De huidige woning heeft beneden een woonkamer, keuken, douche en toilet, 4 kamers en een bijkeuken. De riante zolder over de gehele woning biedt veel mogelijkheden. De woning is gerealiseerd in de voormalige stal, u kunt dan wel bedenken wat een ruimte er in zit! Ca. 10 X 15 meter. Wilt u liever nieuw bouwen? De Gemeente staat positief tegenover een passend nieuwbouw plan voor een vrijstaande woning op deze kavel. Rekening houdend met de groene en landelijke omgeving. Deze ruime kavel van 5500 m2 is de kans om al uw ecologische plannen te realiseren. Ook zijn er nu twee ruime schuren aanwezig met diverse bijgebouwen.

Kortom, droomt u van een landelijke woning dichtbij alle voorzieningen en uitstekend te bereiken vanuit de Randstad? Wacht niet langer en maak een afspraak voor het bezichtigen van deze woning en het royale perceel.

Huidige indeling woning

Begane grond:
Ruime oprit met grote stenen schuur/stal ca. 80 m2 en aan de achterzijde nog een open schuur/hooiberg ca.30m2, kapschuur ca. 60m2. Entree woning, hal met meterkast, toilet met douche, aan de voorzijde van de woning is de woonkamer gelegen(over de gehele breedte van de woning), de keuken in de voormalige melkkeuken van de boerderij. In het achterste gedeelte van de begane grond bevinden zich 4 royale (slaap)kamers en een bijkeuken.

Verdieping:
De voormalige hooizolder is nog steeds als 1 grote open ruimte in gebruik als bergzolder.

Kenmerken

– Positief advies van Gemeente Voorst voor passende (vrijstaande)herbouw, denk hierbij aan een type
schuurwoning rechthoekig met lage kap.
– Ruim perceel van 5500 m2,
– Veel mogelijkheden, b.v. B&B of mantelzorg woning,
– Ligging dichtbij diverse faciliteiten,
– Vrij landelijk uitzicht aan zowel voor als achterzijde,
– Uitstekende ligging in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen.
– Binnen 5/10 autominuten op Rijksweg A1 en/of A50.

Kenmerken

Prijs
€ 475.000 k.k.
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort woonhuis
eengezinswoning
Soort bouw
geschakelde woning
Bouwjaar
1930
Inhoud
361 m³
Woonoppervlakte
233 m²
Perceelgrootte
5.500 m²
Aantal verdiepingen
2
Aantal kamers
5
Slaapkamers
3
Garage
geen garage

Lorem ipsum dolor sit?