OMMEN, dr.A.C.van Raaltestraat 14

Verkocht onder voorbehoud
Go! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! MakelaarsGo! Makelaars

“De Appelhof”. VRIJSTAAND WOONHUIS met garage op een mooie beschutte plek vlakbij het centrum. Een locatie met veel potentieel, door een eventuele grondruil ontstaat een win-win situatie met de buren. Vervolgens zijn er allerlei mogelijkheden die onderzocht kunnen worden. Bijvoorbeeld nieuwe geschakelde (patio) woningen met alle voorzieningen op de begane grond. De gemeente wil hier constructief in meedenken.
De huidige woning heeft namelijk veel aandacht nodig, dus herontwikkeling lijkt voor de hand te liggen. Echt iets voor senioren om hier gezamenlijk 2 patio bungalows te bouwen.
Misschien kom je na bezichtiging op andere ideeen, en wil je toch het oude bewaren. Het bestaande huis is sfeervol, heeft best veel inhoud en is ingedeeld als twee separate (inwonende) woningen.
Het is in ieder geval een heerlijk centraal plekje op loopafstand van alle voorzieningen.

Prijs: € 259.000 k.k.
Bouwvorm: bestaande bouw
Object type: Vrijstaande woning
Ligging object: Beschutte ligging, in bosrijke omgeving,
Inhoud: 400 m3
Woonoppervlakte: 143 m2
Perceelgrootte: 877 m2
Aantal kamers: 7
Slaapkamers: 5
Garage: vrijstaand steen

Uw makelaar voor dit object:

Hans Weenink
Tel: 0529 - 45 11 21
info@weeninkjansen.nl