Kennis van de
markt en de regio

De aankoop van een woning is een bijzonder moment. Het is het begin van een nieuw thuis, waar je hopelijk jarenlang heerlijk woont. Maar ook een moment waarop je met veel ingewikkelde vragen en processen te maken krijgt. Wij nemen je hierin bij de hand en begeleiden je stap voor stap naar een succesvolle aankoop.

Waar staat jouw nieuwe huis?

Maak kennis met Copaan, ons slimme online koopwoningzoeksysteem.

Vul al je woonwensen in, van harde eis tot ‘dat zou leuk zijn’ en Copaan vindt de best matchende buurten & woningen voor je.

Jouw wensen centraal

Wie ben jij? Hoe ziet je leven eruit? Wat zijn je valkuilen en wat zijn je toekomstdromen? Tijdens een aankoopproces verdiepen we ons in jouw leven en zetten jouw wensen centraal. Dat betekent niet dat we overal ja op zeggen, maar dat we meedenken met je mogelijkheden en zorgen voor verstandig, eerlijk advies. Op die manier realiseren we niet alleen je woonwensen, maar ook het leven dat je voor ogen hebt.

Kritische blik op het juiste moment

Een huis kopen is voor jou als koper vaak een kwestie van gevoel. Wij zijn juist de kritische partner die op alle details let. Of het nu gaat om de financiering, de technische kwaliteitsbepaling, de waardebepaling en de strategische onderhandelingen. We doen diepgravend onderzoek en wijzen je op alle mogelijke gebreken of risico’s. Op die manier ben jij zeker van vakkundig advies en een aankoop.

Droomhuis kopen met GO! Makelaars?