Huurwoning aanvraagformulier

Ben je nog niet toe aan het kopen van een huis? Huren is ook een goede optie.

Het huren van een huis brengt veel voordelen met zich mee. Je bent flexibeler en mobieler mocht je niet lang op één plek willen wonen. Je hoeft niet naar een bank voor een hypotheek en hebt ook geen groot onderhoud aan je huis. Naar wat voor een type huurwoning ben jij opzoek? Zoek je een appartement in de binnenstad of liever een huis in een rustige wijk? Met eventueel meerdere slaapkamers? Go Makelaars heeft regelmatig huurwoningen en appartementen beschikbaar in en rondom de binnenstad.

Voor diverse opdrachtgevers verhuren en beheren wij woon- en bedrijfspanden. Door onze jarenlange ervaring en goed marktinzicht hebben wij in huur en verhuur een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons verhuur aanbod vindt je tussen ons reguliere woningaanbod.

Binnen de Gemeente Deventer verhuren wij o.a. appartementen/studio’s en studentenkamers aan de Noordenbergstraat, Brinkgreverweg, Zwolseweg, en Treurnietsgang. De huurprijzen variëren van € 350,- tot € 1.250,- per maand exclusief, gas , water en elektra. In sommige gevallen worden er nog servicekosten berekend.

Zelf woning verhuren

Wanneer je zelf in het bezit bent van een woning die je wilt verhuren neem dan contact met ons op. In een vrijblijvend gesprek vertellen we je graag over de mogelijkheden.

Wij treden voor onze opdrachtgevers regelmatig op om voor korte of langere tijd een woonruimte te verhuren. Je vindt deze woningen op FUNDA en tussen ons Woningaanbod.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het actuele woningaanbod? Schrijf je dan nu gratis in. Wij verzoeken het formulier volledig in te vullen en aan ons terug te sturen. Dit formulier dient vergezeld te gaan van de volgende documenten:

 • Kopie van geldig ID bewijs
 • Recente salarisstrook
 • Werkgeversverklaring
 • Voor zelfstandigen de laatste IB aangifte en jaarcijfers

In alle gevallen wordt er een borg gevraagd van min. 1 maandhuur + energielasten en servicekosten. Administratiekosten dienen te worden voldaan door de huurder bij het tot stand komen van een verhuurtransactie, variëren van min. € 295,- incl. BTW.

Formulieren die niet volledig ingevuld zijn en/of waarbij de gevraagde bijlagen ontbreken worden door ons niet in behandeling genomen. Een kredietwaardigheidscheck kan onderdeel uitmaken van de procedure.

  Personalia aanvrager

  Beroep / Werkgever / Inkomen

  Gegevens huidige woning

  HuurwoningKoopwoningInwonend

  JaNee

  Gegevens gewenste woning

  Algemeen

  Kosten

  Eenmalige adm.kosten zijnde € 295, - incl. BTW. Facturering vindt plaats bij het tot stand komen van de huurovereenkomst.

  Formulieren

  Salaris / bewijs-specificatieformulier, werkgeversverklaring en eventuele verhuurdersverklaring van aanvrager en partner met de post opsturen naar Go! Makelaars.