Bekijk foto's van Smedenstraat 12 Deventer
Bekijk foto's van Smedenstraat 12 Deventer
Bekijk foto's van Smedenstraat 12 Deventer
Open gallery
Fotoés van Smedenstraat 12 DeventerFotoés van Smedenstraat 12 DeventerFotoés van Smedenstraat 12 DeventerFotoés van Smedenstraat 12 DeventerFotoés van Smedenstraat 12 DeventerFotoés van Smedenstraat 12 DeventerFotoés van Smedenstraat 12 DeventerFotoés van Smedenstraat 12 DeventerFotoés van Smedenstraat 12 DeventerFotoés van Smedenstraat 12 DeventerFotoés van Smedenstraat 12 DeventerFotoés van Smedenstraat 12 DeventerFotoés van Smedenstraat 12 DeventerFotoés van Smedenstraat 12 DeventerFotoés van Smedenstraat 12 Deventer

Smedenstraat 12 7411 RC Deventer

€ 2.000 p/mnd

Uitgelichte kenmerken

Omschrijving

Midden in de winkelkern van Deventer ligt deze winkelruimte. Gelegen op een prachtige zicht-locatie; vlakbij de HEMA, de Brink (markt) en de Lange Bisschopsstraat (hoofdwinkelstraat). Dit is het historische centrum van de stad met bijzondere winkeltjes, speciaalzaken, restaurants en terrasjes. NS Stations en parkeervoorzieningen zijn op loopafstand.
De winkel maakt deel uit van een pand met totaal 3 verdiepingen.
De winkelruimte is verder voorzien van toilet, pantry, eigen nutsvoorzieningen via tussenmeter(gas, water, elektra), CV en radiatoren.
De totale opp. is ca. 180 m2, verdeeld over 4 niveaus; winkelruimte op de bgg van ca. 77m2 inclusief toiletruimte. De winkelpuibreedte is ca. 4,5 m

Huurprijs
€ 2.000,– per maand excl. gas, water en elektra, te vermeerderen met BTW.

Huurbetaling
Per maand, vooruit te betalen.

Huurtermijn
In overleg.

Omzetbelasting
Er is sprake van een BTW-belaste verhuur.

Aanvaarding
In overleg. Vanaf 01-10-23 mogelijk.

Huurprijsaanpassing
De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast overeenkomstig de maandprijsindexering volgens de CBS-cijfers ‘’alle huishoudens’’, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur incl. servicekosten en btw.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt met als basis het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is vastgesteld in 2 oktober 2012, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 59/2012.

Voorbehoud:
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Prijs
€ 2.000 p/mnd

Kopen met Go! Makelaars?