Bekijk foto's van Grevelingenstraat 26 DEVENTER
Bekijk foto's van Grevelingenstraat 26 DEVENTER
Bekijk foto's van Grevelingenstraat 26 DEVENTER
Open gallery
Fotoés van Grevelingenstraat 26 DEVENTERFotoés van Grevelingenstraat 26 DEVENTERFotoés van Grevelingenstraat 26 DEVENTERFotoés van Grevelingenstraat 26 DEVENTERFotoés van Grevelingenstraat 26 DEVENTERFotoés van Grevelingenstraat 26 DEVENTERFotoés van Grevelingenstraat 26 DEVENTERFotoés van Grevelingenstraat 26 DEVENTERFotoés van Grevelingenstraat 26 DEVENTERFotoés van Grevelingenstraat 26 DEVENTERFotoés van Grevelingenstraat 26 DEVENTERFotoés van Grevelingenstraat 26 DEVENTERFotoés van Grevelingenstraat 26 DEVENTERFotoés van Grevelingenstraat 26 DEVENTERFotoés van Grevelingenstraat 26 DEVENTERFotoés van Grevelingenstraat 26 DEVENTERFotoés van Grevelingenstraat 26 DEVENTERFotoés van Grevelingenstraat 26 DEVENTER

Grevelingenstraat 26 7417 TB DEVENTER

Verkocht

Uitgelichte kenmerken

  • 260 m3 wonen
  • 3 slaapkamers

Omschrijving

Vier-kamer HOEK-appartement gelegen op 2e verdieping op één van de betere locaties in de wijk. Het appartement heeft een afgesloten entree met bel-plateau en een eigen berging in het souterrain. Grotendeels kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Lichte woonkamer door extra zijraam in gevel. Balkon aan de voor- en achterzijde. Keuken en sanitair zijn redelijk netjes uitgevoerd. Het appartement ligt op loopafstand van het vernieuwde winkelcentrum.

Indeling: Entree, hal met intercom, provisiekast met meterkast, dichte keuken met inbouwapparatuur, toilet, badkamer met douchecabine, wastafel en aansluiting wasmachine, woonkamer, 3 slaapkamers waarvan één met balkon.

Bijdrage vereniging van eigenaren € 180,00 per maand, waarvan € 60,- voorschot stookkosten.
Tevens wordt er op dit moment € 50,- per maand gereserveerd voor het kozijnenfonds.

Kenmerken

Prijs
Verkocht
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort woonhuis
portiekflat
Soort bouw
appartement
Bouwjaar
1960
Inhoud
260 m3
Woonoppervlakte
76 m2
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Garage
geen garage
Status
Verkocht
TiaraID
4449507

Droomhuis kopen met Go! Makelaars?