Bekijk foto's van Walstraat 9 DEVENTER
Bekijk foto's van Walstraat 9 DEVENTER
Bekijk foto's van Walstraat 9 DEVENTER
Open gallery
Fotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTERFotoés van Walstraat 9 DEVENTER

Walstraat 9 7411 GJ DEVENTER

Verkocht

Uitgelichte kenmerken

  • 574 m3 wonen
  • 3 slaapkamers

Omschrijving

In de monumentale binnenstad van Deventer is dit fraaie kleinschalige appartementencomplex gelegen. Het aangeboden comfortabele appartement is uitgevoerd met een bovenverdieping die is voorzien van maar liefst 3 royale slaapkamers, stook/wasruimte en badkamer. De woonkamer met veel raampartijen en lichtinval heeft een royale oppervlakte van ca. 45 m2. Zowel aan de voor- als achterzijde is een buiten middels balkon en ruim dakterras met uitstekende zonligging. Probleemloos parkeren op een afgesloten binnenterrein, bereikbaar via een automatische poort aan de zijkant van het gebouw. Zowel interieur als exterieur zijn uitstekend onderhouden en er is een goed functionerende vve aanwezig. Afgesloten portiek met video intercom en een separate berging is aanwezig in het souterrain. Dit luxe appartement is voorzien van een eigen c.v. installatie en is optimaal geïsoleerd.

Ingang complex via portiek naar binnenplaats, langs de dakterrassen aan achterzijde komt men bij de entree van het appartement.
Ingang appartement, hal, toilet, woonkamer met balkon, half open eetkeuken met deur naar dakterras.
1e Verd: overloop, 3 slaapkamers met dakkapellen, badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel, stook/wasruimte.

Deventer:
Deventer is een van de vijf oudste steden van Nederland met een uniek monumentaal centrum. Het ligt aan de rivier de IJssel, tussen weilanden en bossen, maar ook vlakbij de rijksweg A1 en heeft een directe treinverbinding naar Amsterdam (1.15 uur), Schiphol Airport (1.20 uur) en Utrecht CS (0.50 uur). Een bijzondere en praktische plek om te leven, wonen en werken.

Kenmerken

Prijs
Verkocht
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort woonhuis
maisonnette
Soort bouw
appartement
Bouwjaar
1999
Inhoud
574 m3
Woonoppervlakte
135 m2
Ligging
in centrum
Aantal verdiepingen
2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Garage
parkeerplaats, geen garage,
Tuin ligging
zuidoost
Status
Verkocht
TiaraID
5013408

Droomhuis kopen met Go! Makelaars?