Bekijk foto's van Johannes Sinthenstraat 110 DEVENTER
Bekijk foto's van Johannes Sinthenstraat 110 DEVENTER
Bekijk foto's van Johannes Sinthenstraat 110 DEVENTER
Open gallery
Fotoés van Johannes Sinthenstraat 110 DEVENTERFotoés van Johannes Sinthenstraat 110 DEVENTERFotoés van Johannes Sinthenstraat 110 DEVENTERFotoés van Johannes Sinthenstraat 110 DEVENTERFotoés van Johannes Sinthenstraat 110 DEVENTERFotoés van Johannes Sinthenstraat 110 DEVENTERFotoés van Johannes Sinthenstraat 110 DEVENTERFotoés van Johannes Sinthenstraat 110 DEVENTERFotoés van Johannes Sinthenstraat 110 DEVENTERFotoés van Johannes Sinthenstraat 110 DEVENTERFotoés van Johannes Sinthenstraat 110 DEVENTERFotoés van Johannes Sinthenstraat 110 DEVENTERFotoés van Johannes Sinthenstraat 110 DEVENTERFotoés van Johannes Sinthenstraat 110 DEVENTERFotoés van Johannes Sinthenstraat 110 DEVENTERFotoés van Johannes Sinthenstraat 110 DEVENTERFotoés van Johannes Sinthenstraat 110 DEVENTERFotoés van Johannes Sinthenstraat 110 DEVENTER

Johannes Sinthenstraat 110 7412 EH DEVENTER

Verkocht

Uitgelichte kenmerken

  • 226 m3 wonen
  • 2 slaapkamers

Omschrijving

1e Open Huis op woensdag 10 februari van 14:00 tot 17:00 uur.
2e Open Huis op vrijdag 12 februari van 14:00 tot 17:00 uur.

U KUNT TOT DINSDAG 16 FEBRUARI 2021 17:00 UUR ONLINE EEN BOD UITBRENGEN OP DIT APPARTEMENT. Verkoper biedt dit appartement vrijwillig ter veiling aan waarbij de richtprijs een BIEDEN VANAF PRIJS is. U bent van harte welkom dit appartement in het echt te bekijken tijdens het Open Huis op één van de bovengenoemde momenten. Via onze website kunt u alle relevante documentatie inzien en vervolgens online bieden op deze woning.

I.v.m. de Covid-19 richtlijnen graag een tijdstip doorgeven aan de makelaar wanneer u wilt komen kijken. Max 2 personen per bezichtiging.

Te koop wordt aangeboden een knus en netjes onderhouden driekamer hoek-appartement. Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping van het complex in de woonwijk Zandweerd met veel gemeentelijk groen. Het gehele complex is gesitueerd boven een supermarkt bij een kleinschalig (wijk)winkelcentrum. Alle dagelijkse voorzieningen bij de hand, op fiets/loopafstand van de binnenstad en het prachtige park (Het nieuwe plantsoen) met de bekende Deventer watertoren. Een centrale en comfortabele plek om te wonen. Het complex is voorzien van een afgesloten entree met eigen liftinstallatie en is gelegen op de derde (bovenste)verdieping. Het appartement heeft nog de oorspronkelijke indeling met twee slaapkamers. Indien nodig is dit redelijk eenvoudig naar wens aan te passen.

Indeling:
Entree, hal, vaste kasten, dichte keuken met inbouwapp, woonkamer met een vrij en weids uitzicht, toegang tot het balkon. Aan de voor- en achterzijde bevinden zich twee ruime slaapkamers. De badkamer met aansluiting van wasapparatuur is eenvoudig en voorzien van een douche en wastafel.

Bijzonderheden:
Het appartement is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
De servicekosten bedragen circa €157,- per maand.
Verwarming middels gaskachel en warmwater via geijser.
Op de openbare parkeerplaats is een dubbel oplaatpunt voor een EV.

Kenmerken

Prijs
Verkocht
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort woonhuis
galerijflat
Soort bouw
appartement
Bouwjaar
1964
Inhoud
226 m3
Woonoppervlakte
70 m2
Ligging
in centrum, vrij uitzicht,
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Garage
geen garage
Status
Verkocht
TiaraID
4993030

Droomhuis kopen met Go! Makelaars?