Bekijk foto's van Kleine Overstraat 35 DEVENTER
Bekijk foto's van Kleine Overstraat 35 DEVENTER
Bekijk foto's van Kleine Overstraat 35 DEVENTER
Open gallery
Fotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTERFotoés van Kleine Overstraat 35 DEVENTER

Kleine Overstraat 35 7411 JH DEVENTER

Verhuurd

Uitgelichte kenmerken

  • 420 m3 wonen
  • 93 m2 perceel
  • 2 slaapkamers

Omschrijving

Wonen in een rijksmonument midden in de historische binnenstad van Deventer. Ook mogelijk om gemeubileerd te huren.

Ligging:
Een ruime bovenwoning midden in de historische binnenstad van Deventer, dat die deel uitmaakt van een monumentaal woon/winkelpand. Gelegen op de kruising van de Kleine Overstraat en de Vleeshouwerstraat, tussen de Brink (markt) en de Lange Bisschopsstraat (hoofdwinkelstraat). Dit is het centrum van de stad met bijzondere winkeltjes, speciaalzaken, restaurants en terrasjes. NS Station en parkeervoorzieningen zijn op loopafstand, evenals wandel-, fiets- en vaarmogelijkheden in de omliggende natuur en op de IJssel.

Pand:
Het rijksmonumentale pand met klokgevel dateert van rond 1650 en is oorspronkelijk een pakhuis geweest. In 2009 is een volledige restauratie van het pand afgerond. Het geheel is met zorg afgewerkt en verkeert in uitstekende staat van onderhoud.

Woning:
De woning beschikt over drie verdiepingen van elk ca. 50 m2. Het geheel ademt nog de historische sfeer uit, mede door de oorspronkelijke eiken balken die overal in het pand goed zichtbaar zijn. Grote raampartijen zorgen voor een prettige lichtinval.
De hoge hal op de begane grond heeft een garderobe, meterkast en trap naar de eerste verdieping.
Op de eerste verdieping bevindt zich nog een hal met toilet en trap naar de tweede verdieping. De L-vormige woon/eetkamer grenst aan de open keuken en het dakterras aan de achterzijde. De keuken met een hardstenen aanrechtblad heeft een keukeneiland met veel kastruimte en is verder goed geoutilleerd.
De tweede verdieping bestaat uit een hal, een grote L-vormige slaap/studeerkamer en een badkamer (bad, douche, dubbele wastafel, toilet, handdoekradiator, wasmachineaansluiting) met een raam aan de achterzijde.
De ruime zolder op de derde verdieping is gesplitst in een slaapkamer met ramen aan drie zijden en uitzicht op de Lebuinuskerk (Grote kerk) en een badkamer (bad, douche, wastafel, toilet, cv-ketel) met een raam aan de achterzijde.
De woning is voorzien van airconditioning.

Huurprijs: € 1500,- per maand excl.
Verhuurcondities: 2 maanden borg, huurderscheck maakt onderdeel uit van de procedure en onder voorbehoud gunning eigenaar.

Kenmerken

Prijs
Verhuurd
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort woonhuis
herenhuis
Soort bouw
tussenwoning
Inhoud
420 m3
Woonoppervlakte
156 m2
Perceelgrootte
93 m2
Ligging
in centrum
Aantal verdiepingen
3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Garage
geen garage
Tuin ligging
noordoost
Status
Verhuurd
TiaraID
4587345

Droomhuis kopen met Go! Makelaars?