Bekijk foto's van Grevelingenstraat 26 DEVENTER
Bekijk foto's van Grevelingenstraat 26 DEVENTER
Bekijk foto's van Grevelingenstraat 26 DEVENTER
Open gallery
Bekijk foto's van Grevelingenstraat 26DEVENTERBekijk foto's van Grevelingenstraat 26DEVENTERBekijk foto's van Grevelingenstraat 26DEVENTERBekijk foto's van Grevelingenstraat 26DEVENTERBekijk foto's van Grevelingenstraat 26DEVENTERBekijk foto's van Grevelingenstraat 26DEVENTERBekijk foto's van Grevelingenstraat 26DEVENTERBekijk foto's van Grevelingenstraat 26DEVENTERBekijk foto's van Grevelingenstraat 26DEVENTERBekijk foto's van Grevelingenstraat 26DEVENTERBekijk foto's van Grevelingenstraat 26DEVENTERBekijk foto's van Grevelingenstraat 26DEVENTERBekijk foto's van Grevelingenstraat 26DEVENTERBekijk foto's van Grevelingenstraat 26DEVENTERBekijk foto's van Grevelingenstraat 26DEVENTERBekijk foto's van Grevelingenstraat 26DEVENTERBekijk foto's van Grevelingenstraat 26DEVENTER

Grevelingenstraat 26 7417 TB DEVENTER

€ 129.000 k.k.

Uitgelichte kenmerken

  • 76 m² wonen
  • 3 slaapkamers

Omschrijving

Vier-kamer HOEK-appartement gelegen op 2e verdieping op één van de betere locaties in de wijk. Het appartement heeft een afgesloten entree met bel-plateau en een eigen berging in het souterrain. Grotendeels kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Lichte woonkamer door extra zijraam in gevel. Balkon aan de voor- en achterzijde. Keuken en sanitair zijn redelijk netjes uitgevoerd. Het appartement ligt op loopafstand van het vernieuwde winkelcentrum.

Indeling: Entree, hal met intercom, provisiekast met meterkast, dichte keuken met inbouwapparatuur, toilet, badkamer met douchecabine, wastafel en aansluiting wasmachine, woonkamer, 3 slaapkamers waarvan één met balkon.

Bijdrage vereniging van eigenaren € 180,00 per maand, waarvan € 60,- voorschot stookkosten.
Tevens wordt er op dit moment € 50,- per maand gereserveerd voor het kozijnenfonds.

Kenmerken

Prijs
€ 129.000 k.k.
Bouwvorm
bestaande bouw
Soort woonhuis
portiekflat
Soort bouw
appartement
Bouwjaar
1960
Inhoud
260 m³
Woonoppervlakte
76 m²
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
4
Slaapkamers
3
Garage
geen garage

Lorem ipsum dolor sit?